jajecznica po węgiersku

jajecznica po węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuki
  • pomidor

    4 sztuki
  • cebula

    s sztuki
  • papryka

    1 szczypta
  • sól

    1 szczypta
  • tłuszcz

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę obrać pokrajać podsmażyć na tłuszczu dodać pomidory pokrojone w plasterki chwilę dusić na małym ogniu wbić jajka posolić posypać paprykę smażyć pod przykryciem aż jajko się zetnie

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat