jajecznica po węgiersku

jajecznica po węgiersku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 sztuki
  • pomidor

    4 sztuki
  • cebula

    s sztuki
  • papryka

    1 szczypta
  • sól

    1 szczypta
  • tłuszcz

    2 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania jajecznica po węgiersku

cebulę obrać pokrajać podsmażyć na tłuszczu dodać pomidory pokrojone w plasterki chwilę dusić na małym ogniu wbić jajka posolić posypać paprykę smażyć pod przykryciem aż jajko się zetnie

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat