Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica po węgiersku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
pomidor 4 sztuki
cebula s sztuki
papryka 1 szczypta
sól 1 szczypta
tłuszcz 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica po węgiersku

cebulę obrać pokrajać podsmażyć na tłuszczu dodać pomidory pokrojone w plasterki chwilę dusić na małym ogniu wbić jajka posolić posypać paprykę smażyć pod przykryciem aż jajko się zetnie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak