Jajecznica na wędzonce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    3 sztuki
  • szczypiorek posiekany

    1/2 pęczka
  • boczek wędzony

    3 plastry
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka wbić do miseczki. Szczypiorek posiekać. Wędzonkę pokroić w paski. Wędlinę podsmażyć na złoty kolor. Dodać jajka i szczypior. Sól i pieprz do smaku. Smażyć mieszając do ścięcia jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 28.09.2013 00:03
smaczne takie śniadanie
Angelika10 26.12.2012 01:49
pyszna
RenataZ-et 14.07.2012 21:04
najlepsza!
Barbara55 29.12.2011 16:08
smaczna polecam
Goya 01.12.2011 09:59
mniam
kielcok1 18.11.2011 16:12
lubię jajecznicę
rakow2 15.04.2011 18:58
jajecznica to moje ulubione śniadanie
madagaskar 08.11.2010 19:14
Pycha
marta639 17.09.2010 18:28
Pyszna.
IlonaAlbertos 10.09.2010 00:26
Też czasami takie robię :) Smakują super.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat