Jajecznica na szczypiorku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło do smażenia

    plaster
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • jajka

    4 sztuki
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnie wkładamy plasterek masła. Szczypiorek drobno siekamy i wrzucamy na masło. Po chwili wbijamy jajka i doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy aż jajko się zetnie. Podajemy na kromkach pieczywa chrupkiego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina1991 17.03.2015 08:42
pyszna jajecznica
fotoviderek 17.03.2015 07:38
Klasyczna i smaczna :)
Wafelek2601 16.03.2015 22:46
Pyszna, uwielbiam taką jajecznicę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat