jajecznica na parze

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 szt
  • mleko

    3 łyżi
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka umyc ,wybic na spodek dodac mleko , posolic i roztrzepac widelcem.Spodek z jajkami postawic na rondelku z wrzącą wodą i podgrzac do lekkiego sciecia jaj,kilka razy mieszajac.
jajecznicę można posypac szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAR3STA 16.04.2011 15:27
mniam
bursztynek 04.03.2011 23:32
jest pyszna, jakiś czas temu się do niej przekonałam
iga2 09.12.2010 21:18
smaczna
sara3 19.10.2010 11:30
znakomita!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat