Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na boczku z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
pomidor 1
ogórek 1
sól do smaku
boczek 1 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na boczku z warzywami

Plaster boczku pokroić w kostkę. Zrumienić na patelni. Do zrumienionego dodać jajka i posolić do smaku. Cały czas mieszać dopóki jaja się nie zetną. Pomidora umyć, ogórka obrać i pokroić na ćwiartki. Ułożyć na talerzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 05.05.2013 07:33
taka pożywna
Aannkaa82 19.03.2013 20:33
Moja ulubiona wersja jajecznicy. Zresztą boczuś ze wszystkim jest rewelacyjny. :)
ONY_za_kare 21.01.2013 23:08
najlepsza na świecie
Magda24 30.10.2012 17:59
pyszniutka
Mysiunia 05.08.2012 14:36
bardzo smaczna :)
Rafał10 04.08.2012 16:49
śniadanko idealne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak