jajecznica na boczku wredotki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 szt
  • cebula dymka ze szczypiorkiem

    1 szt
  • sól

  • piepz

  • boczek

    10 chudy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek kroimy na kosteczki i topimy na patelni .Następnie dodajemy drobno pokrojona cebulkę.Do miski wbijamy jajka i dobrze rozbijamy.Wlewamy na patelnię i chwile smażymy ciągle mieszając.Na koniec dodajemy sól i pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SmacznaPyza 23.04.2012 19:26
czyli wredotka ma chude boczki :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat