jajecznica klasyczna z bekonem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    7 szt
  • sól

  • pieprz

  • olej

  • boczek

    30 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

umyć jajka wybić na rozgrzanej patelni smażyć na średnio ścięta .Boczek pokrojony rozłożyć na blachę biec na 170 stopni przez 15 min

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Marcin37 15.12.2011 20:13
dziekuje
Marcin37 15.12.2011 20:13
dziekuje
Zoso 19.09.2011 20:12
super śniadanko
jolaxa1 26.06.2011 15:06
super
adam1f 18.04.2011 00:18
super
rosik93 09.11.2010 21:52
Mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat