jajecznca z ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 szt
  • sól

    do smaku
  • masło

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnię kładziemy masło, jajka wbijamy na miseczkę i roztrzepujemy a następnie wlewamy na roztopione masło. Mieszamy aż jajka będą ścięte tak jak lubimy. Wykładamy na talerze i posypujemy do smaku solą, pieprzem i ziołami. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jodaj 22.06.2012 09:26
jajecznica :) taką uwielbiam :)
romanrafal 24.04.2012 15:37
smaczna
Anna152 03.04.2012 08:47
czesto jem podobnie przygotowaną:)
Łukasz15 08.03.2012 09:29
super
Natalia/tubisiek 03.03.2012 11:44
musi super pachnieć :)
Justyna Jussstiii 23.02.2012 10:54
super
Karmel 07.02.2012 17:16
super
halina17 07.02.2012 17:05
aromatyczna jajecznica
joanna77 07.02.2012 16:50
mniam,mniam
Wafelek2601 13.01.2012 09:39
super śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat