Jajeczna awanturka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól

  • pieprz

  • plastry pomidora

    10 sztuk
  • zieeninka

  • jajko ugotowane na twardo

    6 jaj
  • cebula czerwona

    1 szt
  • sardynki

    1 (w oliwie)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka kroimy na połowę, wzdłuż, wyjmujemy żółtka, białka układamy na deseczce. Sardynki rozcieramy z cebulą, dodajemy żółtka, ucieramy dokładnie. Białka wypełniamy masą, układamy na plasterkach pomidora i przybieramy zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata72 25.04.2012 12:19
pychota
zawadka 17.02.2012 13:48
suepr

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat