Jajeczka przepiórcze .

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka przepiórcze

    12 sztuk
  • jajko

    1 sztuka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka przepiórcze wkładamy do wrzątku i gotujemy ok 3-4 minuty ,studzimy obieramy,jajko kurze rozbijamy dodajemy soli i pieprzu ,obtaczamy jajka w jajku i bułce tartej ,smażymy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
nogawkuchni 01.04.2015 20:12
Ciekawe i smakowite,chętnie bym takich pyszności spróbowała.
iskierka.ag 01.04.2015 18:36
Nigdy nie jadłam jajek przepiórczych, ale na pierwszy raz do spróbowania warto przygotować takie jajka według tego przepisu :)
joanna43 01.04.2015 16:32
super podane jajeczka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat