Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczka na rosyjski sposób

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
majonez 2 łyżki
sól
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka na rosyjski sposób

jaja obieram i dzielę na pół, a następnie wyciągam żółtka i trę je na tarce, mieszam z majonezem i przyprawiam solą. Masą napełniam białka i dekoruję koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 06.01.2013 14:04
do 4 żóltek dałabym co najwyżej 1 łyżeczkę majonezu, w 2 łyżkach jak piszesz to te żółtka będą pływać w majonezie
Mysiunia 06.01.2013 14:03
do 4 żóltek dałabym co najwyżej 1 łyżeczkę majonezu, w 2 łyżkach jak piszesz to te żółtka będą pływać w majonezie
andżelika1 01.09.2012 17:46
pyszne
sznycel 21.08.2012 22:32
koperek można zastąpic innym ziółkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak