jaja w sosie tatarskim

jaja w sosie tatarskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 szt.
  • sos tatarski

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół; ułożyć na półmisku, oblać sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
usmiech 18.02.2012 23:43
ciekawe
grazia1 06.07.2011 18:06
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat