jaja w sosie tatarskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 szt.
  • sos tatarski

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół; ułożyć na półmisku, oblać sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
usmiech 18.02.2012 23:43
ciekawe
grazia1 06.07.2011 18:06
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat