jaja w sosie tatarskim

jaja w sosie tatarskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    5 szt.
  • sos tatarski

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania jaja w sosie tatarskim

Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół; ułożyć na półmisku, oblać sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

usmiech 18.02.2012 23:43
ciekawe
grazia1 06.07.2011 18:06
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat