Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jagody

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jagody 1 litr
cukier 3 łyżeczk

Przepis i sposób przygotowania na: jagody

jagody myjemy i wkładamy do połowy małych słoiczków zasypujemy cukrem ok 3 łyżeczki na słoiczek dosypujemy do pełna jagód odstawiamy na 3 godzinki. PO 3 godzinach zakręcamy i pasteryzujemy ok10-15 min przepis może jest banalny ale każda mama powinna mieć chociaż dwa słoiczki jagody maja zbawienny wpływ na biegunkę dzięki nim przetrwałyśmy ząbkowanie szczerze polecam, a poza tym są pyszne:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smerfetka79 03.08.2012 12:41
u mnie też robimy:))
Aleksandraa 30.07.2012 20:59
pyszności zwłaszcza zimą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak