Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłko i melon w soku pomarańczowym skąpane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 2-3 sztuki
melon 1 sztuka
sok pomarańczowy 0.5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłko i melon w soku pomarańczowym skąpane

Owoce : jabłka i melon obieramy ze skóry, wydrążamy środek i kroimy w kostkę. Pokrojone owoce przekładamy do miski- zalewamy sokiem pomarańczowym i wkładamy do lodówki, aby owoce się schłodziły. Owoce przekładamy na talerzyk lub do miseczki i serwujemy podczas upałów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 12.09.2014 07:21
Świetny, zdrowy deser :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak