indyk smażony do tortilli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • indyk

    500 g
  • oliwa

    2 łyżki
  • papryka

    1 łyżeczka
  • bazylia

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • czosnek

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso z indyka drobno pokroić, dodać przyprawy i oliwę, wymieszać i wstawić na kilka godzin do lodówki. Smazyć do miękkości.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorota76 05.04.2011 18:38
jeszcze dodatki i jest cudnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat