Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk na słodko

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 kg
brzoskwinia 1 puszka
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: indyk na słodko

Fileta rozbijamy tak aby uzyskać jak największy płat.Brzoskwinie kroimy w mała kostkę i układamy na filecie,przyprawiamy i polewamy sokiem z puszki.Mięso zwijamy w roladę owijamy folią i pieczemy około godz.w temp.180.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 17.04.2011 09:07
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak