Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Haust whisky

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

likier miętowy 15 ml
lody 80 g
whisky 35 ml
mleko wypelnienie szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Haust whisky

Lody dajemy do wysokiej szklanki. Whisky i likier mieszamy w shakerze z lodem i wlewamy do szklanki. Resztę szklanki zalewamy mlekiem i podajemy. Do dekoracji możemy dać bitą śmietanę i liść mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak