Haust whisky

Haust whisky

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • likier miętowy

    15 ml
  • lody

    80 g
  • whisky

    35 ml
  • mleko

    wypelnienie szklanki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Haust whisky

Lody dajemy do wysokiej szklanki. Whisky i likier mieszamy w shakerze z lodem i wlewamy do szklanki. Resztę szklanki zalewamy mlekiem i podajemy. Do dekoracji możemy dać bitą śmietanę i liść mięty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat