Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Haust whisky

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

likier miętowy
15 ml
lody
80 g
whisky
35 ml
mleko
wypelnienie szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Haust whisky

Lody dajemy do wysokiej szklanki. Whisky i likier mieszamy w shakerze z lodem i wlewamy do szklanki. Resztę szklanki zalewamy mlekiem i podajemy. Do dekoracji możemy dać bitą śmietanę i liść mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak