Hamburger I

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    1 sztuka
  • kapusta pekińska

    7 dag
  • ketchup

    do smaku
  • kotlet hamburgerowy

    1 sztuka
  • olej

    do smażenia
  • ser

    2 plasterki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę przekrajamy na pół i podgzrewamy n patelni z małą ilością tłuszczu, podgzrewamy takze kotlet hamburgerowy. Kapuste siekamy

Do bułki wkładamy kotlet, ser roztopiony na patelni ( leży podczas podgzrewania kotleta na górze). Posypujemy kapustą, polewamy tetchupem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jasiek 12.01.2014 13:52
Ale pyszny
fotoviderek 24.07.2013 07:38
Domowy najlepszy :)
Dorota37 10.09.2012 07:48
super
caffee_tea 26.02.2012 11:43
mniam
LuKaSz4761 21.12.2011 09:57
mniam
LuKaSz4761 21.12.2011 09:57
mniam
LuKaSz4761 21.12.2011 09:57
mniam
Reda 16.12.2011 05:52
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat