Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulaszowa z wieprzowiną

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
kiełbasa 10 dag
marchew 2 szt
kapusta ćwierć szt
siekane pomidory pol puszki
czosnek 2 zabki
Papryka słodka mielona Prymat
sól
pieprz
oliwa
chili
wieprzowina pol (bez kości)

Przepis i sposób przygotowania na: Gulaszowa z wieprzowiną

Kiełbasę i wieprzowinę kroimy w mniejsze kawałki np w kostkę i podsmazamy na niezbyt mocno rozgrzanej oliwie na patelni lub w garnku z grubym dnem. Kapustę szatkujemy drobno i dodajemy do mięsa. Cukinie myjemy, kroimy w kostkę i dodajemy do kiełbasy. Marchew obieramy, myjemy,ścieramy na tarce i dodajemy do garnka.Zalewamy 2 szklankami wody,dodajemy pomidory, starty zabek czosnku i przyprawy. Gotujemy ok 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 19.05.2016 08:21
ciekawa zupka
Ada-Gaba 29.07.2014 22:47
przepyszna zupka
dorota20w 02.08.2013 22:37
dziekuję :)
Milena87 02.08.2013 22:06
uwielbiam gulaszową
magdziorka6 02.08.2013 21:32
fajna zupka
Megg 02.08.2013 20:59
smaczny gulasz
cukiereczek 02.08.2013 19:49
wygląda apetycznie
Konczi 02.08.2013 19:33
fantastycznie się prezentuje, pewnie gotowałabym dłużej :D ode mnie smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak