Gulasz z wieprzowiną

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    400 g
  • przecier pomidorowy

    200 g
  • olej do smażenia

  • woda letnia

    200 ml
  • przyprawa do gulaszu

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wieprzowinę kroimy w kostkę. Smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy będzie miała brązowy kolor posypujemy ją przyprawą do gulaszu. Dodajemy przecier i podlewamy wody. Dusimy do miękkości mięsa. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Lemon 25.10.2012 19:19
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat