Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z wieprzowiną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 400 g
przecier pomidorowy 200 g
olej do smażenia
woda letnia 200 ml
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z wieprzowiną

Wieprzowinę kroimy w kostkę. Smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy będzie miała brązowy kolor posypujemy ją przyprawą do gulaszu. Dodajemy przecier i podlewamy wody. Dusimy do miękkości mięsa. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lemon 25.10.2012 19:19
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak