gulasz z serc

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakownie mrożonej marchewki i groszku

  • 70 dag pieczarek

  • 5 ząbków czosnku

  • ostra paparyka

  • przecier pomidorowy

  • bulion

  • serca drobiowe

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

serca gotujemy na bulionie aż zmiękną, serca wyjmujemy bulion odstawiamy. serca kroimy na połówki, na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy drobno posiekany czosnek. dodajemy serca , pokrojone pieczarki oraz mrożone warzywa. dusimy aż woda odparuje, dodajemy przecier i tyle bulionu aby składniki były przykryte doprawiamy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat