Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z białą kiełbasą:
Kroki postępowania
Między czasie kiełbasę kroimy w plasterki i delikatnie obsmażamy na patelni.
Gotowy porcjujemy i podajemy!
wieprzowina | 800 gram |
kiełbasa biała | 5 sztuk |
fasola | 1 szklanka drobnej |
przecier pomidorowy | 1,5 szklanki |
wino czerwone | 0,5 szklanki |
cebula | 2 sztuki |
natka pietruszki | pęczek |
olej | |
bulion | 2,5-3 do podlania |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: