Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy z soczewicą
Smacznego!
łopatka bez kości | 1/2 kg |
soczewica czerwona | 150 g |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyż |
sól | |
pieprz | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: