Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz

2.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe 80 dkg
marchew 1 szt.
cebula biała 1s szt.
czosnek 2 ząbki
koncentrat pomidorowy 2-3 łyzki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
Ziele angielskie całe Prymat 2 ziarenka
Majeranek suszony Prymat 1 łyżeczka
koperek

Porada

Pod koniec w razie potrzeby można zagęścić sosem.

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz

Mięso pokroić w kostkę , obtoczyć w mące i podsmażyć na patelni .Przełożyć do garnka , dodać cebulę, marchewkę, wodę , koncentrat pomidorowy, przyprawy i gotować do miękkości.Pod koniec w razie potrzeby można zagęścić sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.08.2014 00:13
Dobry gulasz.
gosia56 20.06.2014 20:48
na pewno pyszny;)
mysza75 20.06.2014 16:56
jaki pyszny gulasz na rozgrzanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak