Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzybowa kasza

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 1,5 garści
kasza jęczmienna 2 woreczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: grzybowa kasza

Grzyby namoczyć przez noc.do grzybów dodać pół litra wody, zagotować. Następnie dodać dwa woreczki kaszy i gotować do miękkości. Ugotowaną kaszę wyjąć, grzyby odsączyć. Ugotowane grzyby drobno pokroić i wymieszać z kaszą.Podawać polane sosem najlepiej pieczeniowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 30.01.2014 16:40
pyszne połączenie
Róża1 11.10.2013 11:02
lubię takie danie:-)
misia53 07.10.2013 00:16
pyszne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak