Grzybki w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby leśne

    30 dag
  • olej do smażenia

  • sól i pieprz

  • śmietana 18 proc

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby pokroić w kostkę. Przesmażyć na rozgrzanej patelni na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec dodać śmietanę, dokładnie wymieszać i jeszcze chwilę przytrzymać grzybki na włączonym palniku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 15.08.2016 20:48
pyszne grzybki
Aleksandra/Olcia 15.08.2016 18:05
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat