Grzanki z gorgonzola, gruszką i płatkami migdałowymi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1
  • ser gorgonzola

    40 dgk
  • gruszka

    1 puszka
  • płatki migdałowe

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kroimy bagietkę na małe kromeczki. następnie rozsmarowujemy na nich gorgonzolę i wsadzamy na 10 minut do piekarnika na około 10 minut. Płatki migdałowe przyrumieniamy na patelni. Po 10 minutach wyjmujemy bagietkę z piekarnika, na każda kromkę dajemy gruszkę i posypujemy płatkami migdałowymi. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia561 13.04.2011 23:23
smaczne
kielcok1 31.12.2010 18:01
oryginalne grzanki
Barbara55 29.12.2010 13:32
nie znam tego gorgonzola
agnieszka214 15.11.2010 10:55
super mozna spróbowac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat