gruszkowy przysmak ze śmietanką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    1 kg
  • cukier

    4 łyżki
  • śmietana kremówka

  • cukier waniliowy

  • polewa czekoladowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

gruszki obrane i pokrojone uprażyć z cukrem i szklanką wody,dodać galaretki dokładnie wymieszać.ostudzoną masę rozłożyć na biszkopcie, a na niej śmietanę ubitą na sztywno z c,waniliowym.Polać polewą czekoladową

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat