Gruszka w szynce parmeńskiej z rukolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszka

    1 szt.
  • szynka parmeńska

    kilka plastrów
  • cytryna

  • rukola

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wykonanie:
Gruszkę pokroić na około 8 części, skropić sokiem z cytryny, zawinąć w szynkę i dodać rukolę.
Czas wykonania 5 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kokoszka 18.02.2017 15:36
super połączenie
anka1988 15.02.2017 09:03
ciekawa przekąska
ilka01 14.02.2017 23:42
wygląda super :)
agaK. 14.02.2017 23:25
Przekąska w sam raz na wiele różnych okazji.
Stenka 14.02.2017 21:26
świetny przepis
marzut 14.02.2017 21:15
Smaczne połączenie
wwwiolka 14.02.2017 20:52
Bardzo fajny przepis.
benka 14.02.2017 19:46
Wspaniała przekąska :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat