grog

grog

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z czarnego bzu

    ½ litra
  • cukier

    1 łyżka
  • wódki

    ¼ litra
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania grog

Podgrzać sok nie dopuszczać do zagotowania- rozpuścić w tym soku cukier; dodać wódkę. Pić gorący. Doskonały na przeziębienie. Dla dorosłych!:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

1j1o1l1a1 10.04.2011 17:53
Wyczytałam gdzieś, że owoców czarnego bzu (soku) nie wolno łączyć z alkoholem (?)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat