Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

grog

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z czarnego bzu
½ litra
cukier
1 łyżka
wódki
¼ litra

Przepis i sposób przygotowania na: grog

Podgrzać sok nie dopuszczać do zagotowania- rozpuścić w tym soku cukier; dodać wódkę. Pić gorący. Doskonały na przeziębienie. Dla dorosłych!:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 10.04.2011 17:53
Wyczytałam gdzieś, że owoców czarnego bzu (soku) nie wolno łączyć z alkoholem (?)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak