Przepis i sposób przygotowania na: Grochówka
Kroki postępowania
na drugi dzień gotujemy 30 min.
groch |
300 g
|
mięso wieprzowe |
|
por |
1 szt
|
papryka czerwona |
1/2 szt
|
ząbki czosnku |
4-5 szt
|
cebula czerwona |
1/2 szt
|
woda |
2 l
|
sól do smaku |
1 łyżeczki
|
pieprz |
1 szczypta
|
Majeranek suszony Prymat |
1 łyżeczka
|
smalec |
2 łyżki
|
mąka |
1-2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: