Grillowane pomidorki z kozim serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidorki koktajlowe

    30 dag
  • ser kozi

  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidorki koktajlowe myjemy osuszamy i przekrawamy. Smarujemy oliwą smakową z bazylią. Grillujemy na grillu lub patelni grillowej. Po grillowaniu solimy sola morską i pieprzem kolorowym. Serwujemy posypane pokruszonym serem kozim. Następnie seler naciowy kroimy drobno i posypujemy potrawę. Dekorujemy suszonymi pomidorami z bazylia i czosnkiem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Noruas 23.04.2013 19:42
mniam! super dodatek
gosia561 23.04.2013 18:07
zdrowe i piękne
Adam/ZUB3R 23.04.2013 17:51
ładnie wyglądają
angelika14 23.04.2013 17:34
świetny dodatek do obiadku, pycha
iwa643 23.04.2013 16:40
Polecam na grilla

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat