grillowana pierś z kurczaka z boczkiem

grillowana pierś z kurczaka z boczkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    6 filetów
  • Musztarda delikatesowa Prymat

    3 łyżki
  • sól

  • olej

  • estragon

    1 pęczek
  • boczek

    12 plastry
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania grillowana pierś z kurczaka z boczkiem

estragon umyć osuszyć i posiekać wymieszać z musztardą,mięso umyć osolić każdy filet posmarować z jednej strony musztardą a następnie zawinąć fileta w 2 plastry boczku,przygotowane mięso grillować na posmarowanym ruszcie olejem często obracając tak aby boczek był chrupiący.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

m1monika 17.01.2014 08:24
pyszny obiadek :-)
RenataZ-et 21.05.2012 11:26
zapowiada się świetnie
IKrakowianka 18.12.2011 19:56
super!!
smile 22.11.2011 15:39
Pycha:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat