Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowana pierś z kurczaka z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 6 filetów
Musztarda delikatesowa Prymat 3 łyżki
sól
olej
estragon 1 pęczek
boczek 12 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: grillowana pierś z kurczaka z boczkiem

estragon umyć osuszyć i posiekać wymieszać z musztardą,mięso umyć osolić każdy filet posmarować z jednej strony musztardą a następnie zawinąć fileta w 2 plastry boczku,przygotowane mięso grillować na posmarowanym ruszcie olejem często obracając tak aby boczek był chrupiący.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 17.01.2014 08:24
pyszny obiadek :-)
RenataZ-et 21.05.2012 11:26
zapowiada się świetnie
IKrakowianka 18.12.2011 19:56
super!!
smile 22.11.2011 15:39
Pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak