grillowana pierś z kurczaka z boczkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    6 filetów
  • Musztarda delikatesowa Prymat

    3 łyżki
  • sól

  • olej

  • estragon

    1 pęczek
  • boczek

    12 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

estragon umyć osuszyć i posiekać wymieszać z musztardą,mięso umyć osolić każdy filet posmarować z jednej strony musztardą a następnie zawinąć fileta w 2 plastry boczku,przygotowane mięso grillować na posmarowanym ruszcie olejem często obracając tak aby boczek był chrupiący.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
m1monika 17.01.2014 08:24
pyszny obiadek :-)
RenataZ-et 21.05.2012 11:26
zapowiada się świetnie
IKrakowianka 18.12.2011 19:56
super!!
smile 22.11.2011 15:39
Pycha:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat