Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana karkówka w marynacie musztardowo - miodowej

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 500 g
miód płynny 2 łyżki
musztarda dijon 2 łyżki
olej 100 ml
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana karkówka w marynacie musztardowo - miodowej

Karkówkę pokroić w plastry, lekko rozbić, obsypać przyprawą do wieprzowiny. W miseczce rozmieszać olej, miód i musztardę. Plastry karkówki posmarować marynatą i odstawić na noc do lodówki. Mięso układać na grillu i smażyć po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 21.07.2015 07:35
Uwielbiam ją!
Gracer 17.06.2015 10:35
świetny przepis
IwonaKa 04.06.2015 14:39
aż się chce jeść
w mojej kuchni 04.06.2015 14:02
pyszne danie obiadowe..
2milutka 04.06.2015 11:26
nie ma nic lepszego :) Mniam
fotoviderek 03.06.2015 23:51
Mięsko pierwsza klasa :)
Janina 03.06.2015 22:31
Pyszności;)
irenka 03.06.2015 20:33
pyszne mięsko , lubię
Bernadeta1 03.06.2015 20:27
ulubione mięsko na grilla, pycha
pestka 03.06.2015 18:50
smaczne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak