Grillowana biała cebula z serem gorgonzola.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    1 szt
  • ser gorgonzola

    12 dag
  • oliwki czarne

    8 szt
  • ocet balsamiczny

    2 łyżki
  • oliwa

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić na 4 plastry. Patelnię grillową przesmarować olejem i grillować cebulę z obu stron.
Na każdy grillowany plaster cebuli położyć po ok. 3 dkg sera gorgonzola, albo innego sera pleśniowego, dodać po 2 czarne oliwki . Polać zgęszczonym octem balsamicznym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wiejska-chatka 21.11.2013 08:42
pięknie podane
pawlito 14.11.2013 09:41
bardzo ciekawy wygląd
Maria 70 13.10.2013 19:00
Prosto,skromnie ,wytwornie,elegancko!
aniagdz 03.10.2013 14:35
wygląda bardzo apetycznie, ciekawa przystawka!
msmors 03.10.2013 11:01
ciekawa przystawka
Magula 03.10.2013 09:58
Bardzo proste a wygląda elegancko, jak z przyjęcia w drogich restauracjach
bogusia19 03.10.2013 09:28
ale piękne!!!
Paolcia 03.10.2013 09:20
super przepis ;)
Mysiunia 03.10.2013 09:11
prezentuje się rewelacyjnie! :)
dodi 03.10.2013 08:24
smakowitości mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat