gorąca czekolada z rumem i bitą śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada w proszku

    2 łyżki
  • bita śmietana

    2 łyżki
  • rum

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czekoladę zalewamy 150 mlilitrami gorącej wody dodajemy rum , i mięszamy , na wieszk bita śmietana

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ilka_86 07.07.2011 20:49
pyszna!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat