gorąca czekolada z rumem i bitą śmietaną

gorąca czekolada z rumem i bitą śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada w proszku

    2 łyżki
  • bita śmietana

    2 łyżki
  • rum

    1 łyżka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania gorąca czekolada z rumem i bitą śmietaną

Czekoladę zalewamy 150 mlilitrami gorącej wody dodajemy rum , i mięszamy , na wieszk bita śmietana

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

ilka_86 07.07.2011 20:49
pyszna!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat