Golonka w piwie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • golonka

  • piwo

    1 puszka
  • przyprawa do golonki

  • cebula

    1 szt.
  • margaryna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Golonkę przyprawić przyprawą, włożyć do naczynia żaroodpornego z dodatkiem margaryny. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku, co jakiś czas podlewając piwem. Gdy będzie miękka, wyjąć i podawać z \"kapustą ze skwarkami\".

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KasiaK90 12.02.2012 13:50
świetny przepis,wypróbuje na pewno
kasienka23 21.10.2011 09:42
próbowałam kiedyś zrobić ale chyba przesadziłam z piwem;) ta wygląda apetycznie
magduś83 13.10.2011 00:35
mmmmmm brak słów
pacpaw 07.07.2011 20:48
cud miód i orzeszki :o)
misia53 28.02.2011 12:50
Po dietce rzucę się na taką goloneczkę.... , hihi...
Gosia32 26.02.2011 09:00
mniam;]
Tika4444 22.02.2011 10:37
super golonka
romanrafal 03.02.2011 16:31
już mi leci ślinka
Grażyna13 21.11.2010 00:17
uwielbiam !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat