Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z kaszą, boczkiem i pieczarkami
Smacznego!
kapusta włoska | 2 główki |
pieczarki | 25 dag |
kasza gryczana | 1 szkl |
mięso mielone | 40 dag |
marchew | 2 szt |
boczek | 150 g |
ogórki kiszone | 2 sz |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
bulion wołowy | 1-2 l |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: