Gęsia okrasa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z gęsi

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • ogórki kwaszone

    4 posiekane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś pokroić na drobne kawałki, dodać do niej wszystkie przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Zemleć dwa razy za pomocą maszynki do mięsa i dokładnie wymieszać po raz drugi.
Podawać z surową cebulą i ogórkami kwaszonymi.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 28.02.2014 16:13
bardzo dobra
IKrakowianka 29.08.2012 22:36
super
moni0212 28.08.2012 23:45
ciekawe
Katarzyna/kate1980 28.03.2012 20:17
fajna nazwa
kielcok1 12.12.2011 16:22
o jest dosyć ciekawe
rakow2 05.05.2011 19:07
ciekawe
pioge7 07.03.2011 18:26
dobre
gosia47-47 26.02.2011 21:09
ekstra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat