Frykadelki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    0,5 kg
  • cebula

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    3 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
  • przyprawa do zup

  • margaryna Rama

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielone dać do miski do tego drobno pokrojoną cebulę,bułkę tartą,musztardę i przyprawę w płynie z Maggi.Wszystko razem dokładnie wymieszać.Formować jak kotlety mielone i kłaść na patelni na wcześniej rozpuszczonej Ramie.Smażyć na średnim ogniu na brązowy kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tyska 25.11.2011 13:40
Ciekawe..

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat