Fondue z krewetek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białe wino

    1/4 filiżanki
  • sos Worchestershire

    0,5 łyżeczki
  • bagietka

    1 szt
  • ser żółty

    1 (tarty)
  • zupa

    1 krem z krewetek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do małego naczynia wlać zupę, wsypać ser, dodać wino i sos. Wymieszać. Podgrzewać do roztopienia sera, mieszając cały czas. Podawać gorące z bagietką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata72 12.05.2012 17:36
nie lubię krewetek, ale wypróbuję przepis na znjomych, bo brzmi nieźle

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat