Przepis i sposób przygotowania na: Flaczki wołowo-drobiowe
Gotować do miękości flaczków.Na koniec gotowania dodać majeranek.
Podawać gorące z pieczywem,w razie potrzeby doprawić ,przyprawą w płynie.Można dodać natkę pietruszki.
noga z kury | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
seler korzeniowy | 1/2 szt. |
Majeranek suszony Prymat | wg.uznania |
sól | |
przyprawa w płynie | do smaku |
flaki wołowe | 1 kg. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: