Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet drobiowy nadziewany

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
pieczarki 5 szt
papryka żółta 1 szt
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki
szczypior
masło 1 łyzka
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
papryka marynowana 1/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Filet drobiowy nadziewany

Pieczarki paprykę ,cebulę kroimy drobno i dusimy na masle,pod koniec duszenia dodajemy natkę pietruszki i szczypior doprawiamy pieprzem i solą,studzimy dodajemy pokrojoną paprykę marynowaną.Filet myjemy rozcinamy jak są duze to przecinamy na pół lekko rozbijamy posypujemy solą i pieprzem,wykładamy farsz. Kazdy kotlet składamy na pół panierujemy w jajku i obtaczamy w bułce tartej,Kotlety smazymy na oleju na złoty kolor .Podajemy na ciepło do obiadu. POLECAM !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 21.12.2013 13:17
smaczne danie :)
marzencia2007 26.07.2013 11:48
zjadłabym ze smakiem
Bernadeta1 25.07.2013 10:27
wygląda bardzo apetycznie
Kuchareczka2 06.07.2013 21:03
wspaniałe mięsko
Grazyna0211 29.01.2013 17:12
pyszny obiad
kamyk 24.01.2013 21:32
to musi być smaczne
Angelika10 24.12.2012 00:39
apetyczne
Angelika10 24.12.2012 00:39
apetyczne
gusia1000 09.11.2012 15:20
Dobry taki.
gosia56 09.11.2012 13:58
dziękuję za komentarze.
GOSIA18 09.11.2012 11:52
uwielbiam takie de'wolaje
PIOTR11 08.11.2012 20:45
smaczny
PIOTR11 08.11.2012 20:45
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak