Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
pasztet 1 małe opakowanie
szczypiorek 1/2 pęczka
majonez 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na polowy. Wyjąć żółtka i rozdrobnić widelcem. Połączyć z pasztetem i drobno pokrojoną natką pietruszki. Wymieszać albo utrzeć. Dodać majonez i doprawić do smaku. Przygotowanym farszem napełnić połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 18.02.2013 22:26
zapewne smaczne
katarzynka455 18.02.2013 22:26
zapewne smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak