faszerowana papryka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory bez skórki

    1 puszka
  • mięso mielone

    50 dag
  • kasza jęczmienna

    2 łyżka
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól do smaku

  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
  • papryka zielona

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryki umyć, ściąć \"czapeczki\" i wyjąć gniazda. Do mięsa dodać posiekany czosnek, rozdrobnione pomidory, suchą kaszę, zioła, sól i pieprz. Napełniamy papryki mięsem, przykrywamy \"czapeczkami\" i ustawiamy na blasze. Zapiekamy 30-35 minut w 200st C. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kuchareczka2 10.09.2012 17:09
uwielbiam
Urszula5 16.04.2012 20:21
bardzo smakuje mi taka papryka
Katarzyna/kate1980 13.02.2012 21:30
super
halina17 28.01.2012 20:07
dobry przepis
Wafelek2601 04.01.2012 01:13
uwielbiam w ten sposób podaną paprykę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat