Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASZEROWANA PAPRYKA !

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 KG
kukurydza w puszce 1 SZT
koncentrat pomidorowy 1 SZT
sól DO SMAKU
pieprz DO SMAKU
bazylia DO SMAKU
fasola 2 SZT
papryka 4 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: FASZEROWANA PAPRYKA !

PAPRYKI MUJEMY I ODCINAMI WIERZCH Z OGONKAMI. OCZYSZCZAMY Z POZOSTAŁYCH NASION. DO MIĘSA MIELONEGO DODAJEMY ODSĄCZONĄ FASOLĘ I KUKURYDZĘ, DODAJEMY KONCENTRAT I DOPRAWIAMY PRZYPRAWAMI DO SMAKU. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY I GOTOWĄ MASĄ FASZERUJEMY PAPRYKI. PRZYKRYWAMY ODCIĘTYMI WCZEŚNIEJ WIERZCHAMI. PAPRYKI PIECZEMY W ROZGRZANYM PIEKARNIKU OKOŁO 1 GODZINĘ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 04.03.2013 13:15
musi być pyszne i syte
Zdzisław 23.09.2012 20:26
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak