Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

fasolowa warzywno paprykowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

warzywa

włoszczyzna
1 szt
papryka czerwona
1 szt
papryczka chili
1 szt
seler naciowy
2 łodygi
brokuły
2 szr
fasola perłowa
400 gr

przyprawy

sól do smaku
2 szczypty
Sklep Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sklep Prymat
Liść lubczyku suszony Prymat
kurkuma
Sklep Prymat
kminek
Sklep Prymat
Majeranek suszony Prymat
Sklep Prymat

Porada

Można dodawać różne warzywa najlepiej sezonowe prawie wszystko pasuje.

Przepis i sposób przygotowania na: fasolowa warzywno paprykowa

Fasolę na moczyć dzień wcześniej. W trakcie gotowania fasoli by była miękka przygotować wywar warzywny z włoszczyzny. Papryki, seler naciowy i brokuły pokroić w drobną kostkę. Dodać do wywaru. Wsypać przyprawy do smaku. Jak fasola będzie miękka odcedzić z wody i dodać do reszty. Zagotować wszystko razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 22.01.2017 17:25
na pewno smaczna zupka
w mojej kuchni 22.01.2017 16:23
dobre jedzonko
agnieszka214 22.01.2017 15:10
Smakowita zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak