Fasolka z fasolką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona z puszki

    1
  • fasola biała z puszki

    1
  • por

    12-15 cm
  • ogórek kiszony

    4 duże
  • majone

    2-4 łyżki
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • czosnek

    1-2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolki odcedzamy z zalewy i przemywamy wodą. Pora kroimy na pół i na cienkie paseczki; ogórka na 4 i również cienko. Czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, dodajemy majonez i doprawiamy przyprawami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat