Składniki:
surowego boczku chudego | 40 dag |
fasolki szparagowej | 1 kg |
ziemniaków | 50 dag |
gruszek | 50 dag |
soku z cytryny | 1 łyżka |
swiezego cząbru | 1 gałązku |
suszonego cząbru | 1/4 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
surowego boczku chudego | 40 dag |
fasolki szparagowej | 1 kg |
ziemniaków | 50 dag |
gruszek | 50 dag |
soku z cytryny | 1 łyżka |
swiezego cząbru | 1 gałązku |
suszonego cząbru | 1/4 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: