Fasolka szparagowa z rzodkiewkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1/2 kg
  • rzodkiewki

    1 pęczek
  • biały ser

    10 dkg
  • kiełki rzodkiewki

    1/2 opakowania
  • oregano świeże

    kilka gałązek
  • oliwa

    3 łyżki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę czyścimy,gotujemy w osolonym wrzątku.Odcedzamy.Rzodkiewki myjemy,osuszamy i trzemy na grubej jarzynowej tartce.Kiełki myjemy.Ser kruszymy.Wszystkie składniki sałatki mieszamy,dodajemy oliwę,przyprawiamy solą i pieprzem.Na wierzchu dekorujemy oregano.Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mamusia1 07.01.2014 09:50
moja ulubiona
irenka 29.02.2012 14:21
super
AgaS10 09.10.2011 19:55
świetne:)
ronald88 25.04.2011 09:34
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat